Co jste udělali proti radaru Vy?

18. 9. 2009

Co jste udělal proti radaru Vy? Kolikrát jste byl demonstrovat na Václaváku,v Brdech, držel hladovku a nebo jel apelovat s brdskými starosty do Bruselu? Je mi Vás líto, píše čtenář , který se představil jako Josef Korba.

Pozn. JČ: Rád bych pana Korbu upozornil, že Britské listy nejsou aktivistický server, na americký radar nemají žádný názor a v žádném případě se neúčastní žádných kampaní pro cokoliv či proti něčemu. Jejich úkolem je informovat a vyvolávat diskusi.

Pozn. ŠOK: Britské listy informovaly jako prvé médium v České republice o úmyslu postavit v Brdech americký radar, který svými parametry více než desetinásobně překračuje výkon jakéhokoliv jiného mikrovlnného zařízení, které kdy na území ČR stálo. Britské listy přinesly jako prvé a mnohdy jako jediné unikátní a naprosto klíčové argumenty do této diskuze.

Exkluzivní článek Britských listů z 9. 7. 2004, jímž BL poprvé informovaly o tajných jednáních mezi americkou a českou vládou o americkém radaru dva roky předtím, než se tato informace dostala do mainstreamových médií ZDE

další exkluzivní článek z 9. 7. 2004, který z BL citoval deník Guardian ZDE
Vytisknout

Obsah vydání | Pátek 18.9. 2009