Pravicová média by nedala argumentům prostor

30. 5. 2010

Pane Čulíku, lze jen souhlasit s vaším článkem "Blahopřeji pravicovým stranám", ALE bez masové podpory všech pravicových médií by pravicové a hlavně "nově vzniklé" strany volby takhle zásadně nevyhrály.I kdyby byly sebelépe levicové strany připraveny před těmito volbami,opravdu si myslíte,že by jim naše pravicová média k tomuto levicovému přesvědčování dala prostor,proč by to dělala?Pro mainstreamová média platí zásada, "koho chleba jíš,toho píseň zpívej" aneb "vrána vráně oči nevyklove". Jediný deník Právo - levostředopravicové médium neví kudy kam a jenom ztrácí čtenáře, píše Irena Kousalová a dodává:

P.S.Předvolební strašák "řecká krize" nebyl dodnes ve sdělovacích prostředcích, ani na BL řádně na skutečných číslech vysvětlen a v českých médiích a společnosti převládá názor,že všichni Řekové odcházejí do penze v 53 letech, průměrná penze je 1750 euro a při odchodu ze zaměstnání jako náhrada je 100násobek posledního platu.

Pozn. JČ: Tyto věci mohly být věcně a stručně vysvětlovány, když ne jinak, tak inzeráty v tisku a na billboardech, namísto nesmyslných, bezzubých sloganů ČSSD.

Vytisknout

Obsah vydání | Pátek 28.5. 2010