Rozpory kolem 11. září?

8. 9. 2006

Pan Michal Pilz, jehož článek jste dali do oběhu, zřejmě viděl mnohho stejných filmů jako já. Nejlepší ,který doporučuji i vám všem v redakci, je "911 loose change 2nd edition " with extra footage. Lehce k nalezení na internetu.

Podobný film vytvořil i David Von Kleist "...in plane site": Záběry Pentagonu a budovy č.7 jsou nevyvratitelné a jasně ukazují na záměrné šíření dezinformací. Ještě v květnu tohoto roku napsaly Hospodářské noviny o výstavbě nové budovy na místě původní budovy č.7, "která se zřítila pod troskami dvojčat". Video jasně ukazuje řízenou demolici a budova spadla jako první, píše Jiří Rýpar.

DVD, které mám k dispozici, jasně ukazuje, že i CNN původně hlásila, že nejsou důkazy o letadle a jasně je tam také vidět , že část budovy se hroutí postupně a poškození neodpovídá letadlu velikosti Boeingu 747. U dvojčat jsou vidět též krátké záblesky na letadlech těsně před nárazem do budov.

Krátké filmy, nebo úryvky filmů na téma 911, Pentagon, dvojčata, jsou na stránce Davida VonKleista the Power Hour. Fotky se záblesky na letadlech na stránce letsroll911.

Přímo detektivní rozbor situace kolem 9/11 poskytl Thierry Meyssan v knize "Velký podvod aneb žádné letadlo na Pentagon nespadlo" vydalo české nakladatelství MOTTO v roce 2002, k objednání na www.kosmas.cz

Film "11.9. - Lež jako věž" je k objednání na www.paprsky.de (čeština, titulky)

Na otázku proč se to stalo, se naprosto ztotožňuji s míněním vědců ve vašem článku:75 amerických univerzitních profesorů.....

Pro sebe mám tuto otázku zodpovězenou, o to větší ale cítím zodpovědnost za ty, ketří stále ještě věří, že co noviny a televize předkládají k věření, musí být nutně pravda. Spíš se ptám jestli opravdu USA se "spojenci" zaútočí na Írán a Sýrii a kolikrát ještě uvidíme východ slunce.

Vytisknout

Obsah vydání | Pátek 8.9. 2006