DISKUSNÍ VEČER

Internetová svoboda a její budoucnost

23. 7. 2004

Česká média, Český rozhlas 6 a Institut mediální komunikace Vysoké školy Jana Amose Komenského pořádají další v řadě diskusních večerů Rozpravy o českých médiích, tentokrát na téma Internetová svoboda. Diskusní večer se i tentokrát koná ve středu 28. července 2004 od 17:00 do 19:00 v konírně Nostického paláce - Kulturním centru Ministerstva kultury.

Internet je nejsvobodnějším médiem. Kdo má ze svobody internetu užitek a kdo na ni doplácí? Může být bezbřehá? Je v ohrožení? Jaká je její budoucnost? Kde jsou dnes meze svobody internetu? Jsou oprávněné, příliš široké nebo naopak nedostatečně úzké? Kdo a jak je stanoví? Je anonymita součástí svobody nebo je pouhou iluzí? Čeká nás specifická internetová legislativa?

Diskuse, kterou bude moderovat Radko Kubičko z Českého rozhlasu 6, se zúčastní Štěpán Kotrba z Britských listů (Blisty.cz), Marek Antoš (Lupa.cz) a Daniel Dočekal (Pooh.cz). Diskusní večer bude nahráván Českým rozhlasem 6 a jeho hodinový sestřih bude vysílán na ČRo 6 v pořadu Média v postmoderním světě.

Vytisknout

Obsah vydání | Pátek 23.7. 2004