Kdy už jim dáme do držky?

30. 12. 2009 / Miloslav Štěrba

Do láskyplné vánoční atmosféry našich civilizovaných zemí dopadla jako hajzl na posraného poprava britského pašeráka několika málo kilogramů heroinu v té zkurvené komunistické Říši středu. Ti zasraní bolševici už neví komu by vystřelili mozek, a tak se povozili na mentálním kretenovi, jemuž nejspíše přeživší agenti kágébé nacpali tlumok bílým práškem coby kalorickou moukou pro hladovějící disidenty v pekinských hutonzích.

Požírači lysohlávky a kuřáci marjánky všech zemí, spojte se! Nedopusťme humanitární holokaust vůči debilům, kteří dezorientovaní přistanou v Pekingu. Žádejme po našich veřejnoprávních médiích, aby ještě více a častěji vysílala záběry z poprav, nejlépe v době svátečních obědů, příp. i večeří. Nic tak neuklidní roztoužené duše českých dívek jako záběr vyteklých mozků na vojenské střelnici. Stejnou sdělnou (přidanou) hodnotu vnáší do vyhřátých domácností reportáže ze střelby do zátylků celé desítky mladíků v čistě vypraných bílých košilích.

Jak směšně dopadl výbuch obsahu primerosu v americkém letadle! Černej musulman to zpackal a popálil si prdel. Komu tím prospěl? Úchylákům na letištích, kteří si budou prohlížet naše vyslečené baby. A jestli si myslíte, že ten chudák skončí na Guantanamu, tak ani náhodou. Jeho proces nebude trvat čtvrt hodiny jako pašeráka heroinu v Říši středu.

Až bude končit tato klimaticky zpackaná zima vyvěsí naši radní tibetskou vlajku. Nedali byste jim raději do držky?

Vytisknout

Obsah vydání | Středa 30.12. 2009