Skotsko jako pitomá zemička plná despotů a levicových ateistů

24. 8. 2009

Skotsko je pitomá zemička plná despotů a levicových ateistů. Pravděpodobně všichni podporují Usámu bin Ladina. Tedy, musím říci, ten pocit méněcennosti a pokrytectví, které přichází z Evropy, je k zblití.

Nathan Graf napsal: "Buď jste s námi Američany, nebo jste proti nám." - To je ale arogance. Já, jako jednotlivec, jsem nikdy nebyl s Američany ani proti nim. Často považuju vaši zahraniční politiku za politováníhodnou, ale beru každého člověka tak, jak je, stejně jako u každého jiného národa. Pokud však na svém tvrzení trváte, ujišťuju vás, že jsem "proti" vám. Jste příliš barbarský národ a příliš prosazujete své vlastní zájmy na to, abych mohl být "s vámi", anebo vám dokonce důvěřovat.

  • Pověst Skotska byla hozena do bláta. Skotští nacionalisté ve vládě by se měli stydět!"
  • No co čekáte od chlapů v sukních? Ačkoliv, pokud na to máte nohy...

  • Cituji z článku: "[Šéf Skotské nacionální strany Alex Salmond] také zdůraznil, že Američané nechápou zásadu propuštění z humanitárních důvodů, protože to není součástí amerického soudnictví." - Rád bych zdvořile upozornil Američany, pro které je toto rozhodnutí tak odporné, že svět nebyl stvořen podle amerického obrazu. Rád bych také upozornil, že zuření v Americe je zřejmě důsledkem skutečnosti, že je Amerika zvyklá, že si vždycky prosadí svou, bez ohledu na názory jiných stran.
  • Mám nyní velmi vysoký respekt pro Skoty, jejich lidskost a jejich spravedlnost. Taky to ukazuje, že zastrašování je kontraproduktivní.
  • Předchozí čtenář napsal: "Proč projevovat soucit s lidmi, kteří ho sami neprojevují?" - Protože, Steffane, my musíme ukázat, že jsme velkomyslnější a vznešenější než tamti lidi. A kromě toho, Británie je sice teď multikulturní společností, ale pořád máme své kořeny v judeokřesťanské víře, z které pochází myšlenka milosrdenství.
  • Většině lidí nedochází, že kdyby al-Megrahi nebyl propuštěn na základě milosti a kdyby předtím nestáhl svou žádost o odvolání, vyšla by zřejmě najevo fakta, která by zdiskreditovala britskou vládu i skotský právní systém.
  • Odvážné Skotsko? ("Scotland the Brave", známé nacionalistické heslo, pozn. red.) Skotsko, které je spravedlivé, osvícené a civilizované. To mi stačí!
  • Jako Skot (a skoro všichni ostatní Skoti, které znám) považuju toto rozhodnutí SNP za vysoce politováníhodné. Nemá to nic společného s milosrdenstvím ani spravedlností, jen se to týká skotských nacionalistů, kteří pošetile prosazují své vlastní zájmy. Už ty hlupáky nebudu volit.
  • Šlo o zmasakrování 270 lidských bytostí, z nichž 189 bylo Američanů. Masové vraždění občanů se stává věcí všech států, bez ohledu na to, kde k němu dojde.
  • Bylo to rozhodnutí na základě milosrdenství. Většina Skotů jsou slušní lidé a vedou slušný život. Činí jiným jen to, co by chtěli, aby se činilo jim. Nenalezl jsem jediného Skota, který by s propuštěním Megrahiho nesouhlasil a ptal jsem se mnoha. Popularita pro nás není důležitá a z libyjských ropných či plynových polí nebudeme mít žádný prospěch.
  • Skotské ministerstvo rozhodlo podle skotského zákona o vězni ve skotské věznici ohledně zločinu spáchaného na skotském území. Tak nějak nechápu, pro se do toho plete šéf americké FBI, DOMÁCÍ americké instituce.
  • Skotští vojáci umírají v Afghánistánu, prý, aby nás ochránili před teroristy. A my propustíme odsouzeného teroristu, protože je nám ho líto. Není divu, že veřejnost je občas zmatená.
  • Ať už si myslíme, že je tento muž nevinen nebo ne, byl odsouzen. Máme-li mít respekt pro skotský právní systém, tato debata je irelevantní. Jako Angličan se hodně bojím, když propouštíme odsouzené teroristy na základě milosrdenství.
  • Vždycky jsem měl rád Skotsko a těšil jsem se na cestu do Británie příští rok, ale teď vidím Skotsko v úplně jiném světle. Nikdy v životě tam nepojedu!
  • Křesťanská Ameriko, váš Bůh je milosrdný. Radujte se nad milosrdným slitováním, které bylo prokázáno muži, který je možná nevinný a umírá. "Milujte svého nepřítele" a doufejme, že tento projev milosrdenství a slitování bude mít širší pozitivní efekt.
  • Američané nemají žádnou morální autoritu poté, co přijali miliony dolarů odškodnění a napravili své styky s Libyí kvůli ropě. Musejí se naučit respektovat soudnictví jiných zemí. Protesty americké vlády, to je jen americká domácí politika, jejímž účelem je uchlácholit své občany.
  • Nezávislé Skotsko zjevně projevuje intenzivní nenávist vůči Spojeným státům. Jak dlouho dokáže Salmond předstírat opak?
  • Není snad skutečností, že tím, že prokážeme milost této osobě, ať už je či není vinna, uděláme jasný rozdíl mezi sebou a těmi, kteří méně pociťují humanitární imperativ, jako například atentátníci, kteří tento masakr spáchali, anebo Spojené státy - národ popletený svými vlastními bigotními "křesťanskými" paradoxy?
  • Nathan Graf napsal: "Buď jste s námi Američany, nebo jste proti nám." To je ale arogance. Já, jako jednotlivec, jsem nikdy nebyl s Američany ani proti nim. Často považuju vaši zahraniční politiku za politováníhodnou, ale beru každého člověka tak, jak je, stejně jako u každého jiného národa. Pokud však na svém tvrzení trváte, ujišťuju vás, že jsem "proti" vám. Jste příliš barbarský národ a příliš prosazujete své vlastní zájmy na to, abych mohl být "s vámi", anebo vám dokonce důvěřovat.
  • Vzhledem k tomu, že Al-Megrahi nám poskytne důkaz své nevinnosti, než zemře, důkaz, který by předložil svému druhému odvolání, očekávám, že se o něho média rychle přestanou zabývat a ze západních médií se to nedovíme.
  • Skotsko je pitomá zemička plná despotů a levicových ateistů. Pravděpodobně všichni podporují Usámu bin Ladina. Tedy, musím říci, ten pocit méněcennosti a pokrytectví, které přichází z Evropy, je k zblití.
  • Upřímně řečeno, jsem překvapen nenávistí z USA, o níž čtu v novinách. Nemluvě o té zjevné ironii, když šéf FBI Mueller tvrdí, že toto propuštění je zesměšněním zákona a odměňuje terorismus. Jestlipak takto zpytovali Američané svědomí, když Clinton vyjedával ohledně Severního Irska. Tam jim spravedlnost pro rodiny zmasakrovaných tak na srdci neležela.
  • Tohle blekotání od FBI jen zvětšuje americkou ostudu ohledně uvěznění nevinného člověka
  • Mě překvapuje, že vy lidi tady, co píšete ze Skotska, jste tak protiameričtí, že jste zapomněli, že v tom letadle zemřeli i Skoti. Vaše nenávist pro Ameriku je větší než vaše láska k vašim spoluobčanům, kteří zemřeli děsivou smrtí. Aspoň Američané věří ve spravedlnost pro všechny, kdo byli usmrceni, Američany i Skoty.
  • Vidím, že tohleto je fórum pro děsivé lidičky, kteří projevují svůj nevědomý antiamerikanismus tím, že podporují tuto travestii spravedlnosti - vy byste nechápali, co je to spravedlnost, i kdyby vás kousla do zadku. Vy Britové jste všichni ateisté, až na chvíli, kdy se chcete vytahovat svým "křesťanským milosrdenstvím". Ten Libyjec je svinstvo, Libyjci, kteří ho oslavují, jsou svinstvo, a lidé, kteří ho podporují, jsou svinstvo. Británie je domovem evropského antisemitismu, s vašimi 400 lety etnického očišťování, a nikoho nezblbnete. Vy prostě teď mluvíte jako muslimové, v které jste se všichni proměnili.
  • My všichni víme, že Britové jsou stoupenci a obhájci terorismu. Potřebovalo to jen takovýto incident, aby to Američané objevili. Proč mají Skoti potřebu vysvětlovat, co udělali, šéfovi FBI nebo Američanům, nechápu. My vaše postoje už známe. Vzhledem k tomu, že jste na straně Libyjců, jste na straně al Kajdy a Talibánu. Buď jste s námi, nebo proti nám. A Británie je jasně proti nám. Je to jasné jak facka.
(...)

Forum v angličtině ZDE

Vytisknout

Obsah vydání | Pondělí 24.8. 2009