Jsem zlá, krutá a prolhaná Češka

27. 5. 2009

Tak jsem dočetla články P. Janýra a T. Krystlíka a musím konstatovat, že podobné blince (redakce promine, jsem slušně vychovaná mladá dáma, ale nemohu jinak) jsem dosud nečetla.

Oba muži zřejmě patří k těm lidem, kteří mají velký mindrák z toho, že jsou Češi a Slované a ten si léčí vskutku neotřelými způsoby. Dozvěděla jsem se od nich pozoruhodné věci a poučení není nikdy dost, ani pro mě, která vystudovala historii, píše Olga Králová.

Teď už například vím, že Češi se kdysi dávno sešikovali kdesi u Dněpru a táhli do střední Evropy s jediným cílem - škodit nejskvělejšímu národu na světě, Němcům.

Ti se snažili zlé Čechy polidštit, ale pořád se jim to nedařilo, i když Češi někdy předstírali - např. po bělohorské bitvě - že nadřazenost Němců uznají.

Projevili tím ovšem svoji odpornou lstivost, v 19. století se z nich totiž vyklubali nechutní šovinisté a nacionalisté a v roce 1918 dokonali dílo zkázy - rozbili Rakousko-Uhersko, vzor těch nejušlechtilejších demokratických států.

A do toho naši legionáři nejen že proti monarchii bojovali, ale stihli také loupit carské zlato v Rusku.

Do chvíle, než se Němci znovu ujali svých nepopiratelných práv na české země, tedy do roku 1938, Češi Němce natolik týrali a mučili, že je s podivem, že tu nějaký Němec vůbec zbyl.

Ale co byste od těch českých zločinců vůbec chtěli, když lhali už jejich nedotknutelné obrozenecké hvězdy v čele s Palackým?!

Následná německá okupace znamenala pro Čechy národní a kulturní obrodu a rozvoj průmyslu, což vše hanebně nahlodávali nezodpovědné odbojové živly ať už placené imperialistickým Západem nebo bolševickým Východem.

Jedním z projevů protiněmecké zášti byl i atentát na Heydricha, jehož výročí si zrovna dnes připomínáme.

A už je tu konec války a odsun hodných Němců zlými Čechy (hotové archetypální běsnění!), ale naštěstí nám T. Krystlík, ještě stihne v rámci kálení do vlastního hnízda sdělit, že němčina je měkký jazyk, zatímco čeština hrubý a tvrdý - a - jaký jazyk, taký národ!

Já osobně považuji Němce za nejblbější národ, protože ve 20. století dokázali 2x rozpoutat světové války, ve kterých byli 2x poraženi (a to tak, že bezpodmínečně). Jsem prostě zlá, krutá a prolhaná Češka.

Vytisknout

Obsah vydání | Středa 27.5. 2009