Vychází mi nula

22. 4. 2011

Jak tak sledují dění v té naší "vládě odpovědnosti" jsem čím dál více zmaten. Prosím nějakou dobrou duši, aby mi vysvětlila pár věcí, protože se patrně pletu, napsal Michal Crhonek.

Ministr Vít Bárta musel odejít, protože vlastní bezpečnostní agenturu. Na jeho místo přichází Kubice, který má bezpečnostní agenturu.

Kde je rozdíl? Rozdíl je pouze v tom, že Vít Bárta se nikdy netajil vydělanými penězi a jeho agentura je poněkud známější.

Ministr John dostává zcela nepotřebnou trafiku místo ministerského postu kvůli tomu, že je spojen s bezpečnostní agenturou.

Nového ministra (který je spojen s bezpečnostní agenturou) navrhuje právě tento bývalý ministr.

Dle mého prostého selského rozumu je to divné...

Bárta se na nahrávce netají tím, že je potřeba propojit soukromý a politický sektor ve prospěch soukromého subjektu. Kubice vlastní soukromý subjekt. Nejspíš to bude to samé. Vycházím ze slov české aristokracie, je velmi pravděpodobné, že situace nastane znovu, protože Bártovo chování je zcela normální, jen to ten pitomec řekl nahlas.

Postavím-li fakta proti sobě, jako plus a mínus, vychází mi velká tlustá nula. Pravdepodobně mám někde chybu, protože by to znamenalo, že se nic nezmění, a tak prosím někoho, aby mě případně opravil v mých počtech.

Vytisknout

Obsah vydání | Pátek 22.4. 2011