Taky jsme vytvářeli ze svých těl písmena "KSČ", "VŘSR"...

19. 11. 2009

Článek Ladislava Žáka mi připomněl mé mládí, kdy jsme pochodovali v průvodech před tribunami, a "s radostí" (na kost promrzlí, či promočení v pionýrské uniformě) tvořili živé obrázky s číslem sjezdu KSČ nebo výročím VŘSR, píše čtenářka, jejíž jméno je redakci známo, ale vzhledem k tomu, že její syn studuje na zmíněné škole, raději ho utajíme.

No ale v nějaké zapadlé vesničce nebo městečku je vše možné. Máme demokracii, tak ať se každý vyjádři jak chce a já si o tom můžu myslet taky co chci. V pondělí 16.11.2009 jsem se chtěla podívat (k velké nelibosti mého syna který navštěvuje Gymnázium v Jeronýmově ul. v Liberci) na rozvrh a známky. Nacvakám www.jergym.cz a ejhle - šok! Dvacítka nebyla v žádné vesničce či městečku ale přímo v naší škole.

Kontaktovala jsem BL - pana Žáka, který mi předal kontakty na všechny, kteří zareagovali na jeho článek stejně jako Vy. Pan Žák je momentálně v zahraničí, proto mě požádal, abych další informace předala za něj, tak je to ZDE

P.S. Vzhledem k tomu, že jsem ještě neobdržela k uvedenému tématu žádné kladné ohlasy, a já strašně ráda chválím a děkuji všem, pokud je jenom trochu za co, musím říct, že prezentované fotografie jsou velmi zdařilé. Autor totiž přesně zachytil atmosféru oslavného aktu. Stahující se temné mraky se skulinkou modrého nebe nad nic netušícími studenty - ať to tak bylo myšleno nebo ne, povedlo se to. Takže mu dík.

Vytisknout

Obsah vydání | Čtvrtek 19.11. 2009