Havlovi přátelé budou mluvit o "svobodě ve vztahu k revoluci"

5. 11. 2009

tisková informace

Dovolte mi vás co nejsrdečněji pozvat na mezinárodní kolokvium, které pořádá Nadace Forum 2000 spolu Nadací VIZE 97, Knihovnou Václava Havla a Filozofickou fakultou Univerzity Karlovy v Praze. Akce se uskuteční v sobotu 14. listopadu 2009 od 10.00 do 15.30 ve velké aule Filozofické fakulty Univerzity Karlovy, píše Filip Šebek.

Dopolední diskuze se zúčastní Václav Havel, Jacques Rupnik, Adam Michnik, Martin Bútora, André Glucksmann, Tom Stoppard, Timothy Garton Ash, Jan Sokol, Petr Pithart, Jan Urban a Martin C. Putna. Bude se skládat ze dvou navazujících kulatých stolů, které budou reflektovat dva hlavní aspekty tématu svobody ve vztahu k revoluci a jejím důsledkům - filosofický a geopolitický. Třetí částí bude po obědové pauze debata Madeleine Albrightové se studenty, ve spolupráci se studentskou iniciativou Inventura demokracie.

Svou účast na debatě potvrďte nejpozději do příští středy 11. listopadu na email filip.sebek@forum2000.cz. Pokud na vaši žádost nepřijde zamítavá odpověď, považujte tímto svou účast za potvrzenou. V případě naplnění kapacity určené pro novináře mají přednostní právo vstupu zástupci mediálních partnerů Nadace Forum 2000.

Vytisknout

Obsah vydání | Čtvrtek 5.11. 2009