Nahrávky z Berlusconiho postele od Putina (?)

21. 7. 2009

Skandál kolem Berlusconiho údajných erotických styků s prostitutkami v pondělí výrazně zesílil, když italský deník La Repubblica zveřejnil na svém serveru ZDE nahrávku, kterou údajně natočila Patrizia D'Addario během svých návštěv v Palazzo Grazioli, v Berlusconiho rezidenci v centru Říma, loni v listopadu.

V jednom úryvku rozhovoru se zdá, že Berlusconi žádá D'Addariovou, aby na něho počkala v posteli, zatímco se osprchuje. V jiné nahrávce D'Addariová protestuje muži, který ji k Berlusconimu pozval, že stále ještě nedostala svůj honorář 5000 euro. Ve třetí nahrávce se D'Addariová svěřuje témuž prostředníku, že ji Berlusconi pozval na "sex ve třech".

Berlusconiho právník Niccolo Ghedini zpochybnil autentičnost nahrávek. Řekl, že "jsou bezcenné, naprosto nepravděpodobné a že jsou plodem výmyslů". Mluvčí Berluscoiho vládnoucí strany Svobodní lidé označil vydání nahrávek jako "ubohé".

Nahrávky, jak se zdá, potvrzují zprávy, že Berlusconiho ženy byly ukládány do obrovské postele, která, podle transkriptů, je jaksi spojena s ruským premiérem Vladimirem Putinem. Přepis části nahrávky zní takto:

Berlusconi: Já se taky osprchuju. A pak, pak, počkej na mne na té velké posteli, jestliže budeš hotova dřív.

D'Adario: Na které velké posteli? Putinově.

Berlusconi: Putinově.

D'Adario: Ale ta je krásná. Má záclony.

Podrobnosti v angličtině ZDE

Vytisknout

Obsah vydání | Úterý 21.7. 2009