Mitt Romney: "Donald Trump je podvodník"

4. 3. 2016

Pan Trump zneužívá náš hněv pro nečestné účely. Vytváří z muslimů a z mexických imigrantů obětní beránky. Požaduje užívání mučení. Požaduje zabíjení nevinných dětí a rodinných příslušníků teroristů. Nadšeně podporuje fyzické útoky na demonstranty, kteří protestují. Tleská pokusům zkreslit užívání prvního dodatku americké ústavy, aby byla omezena svoboda projevu. To je přesně ten druh hněvu, který přivedl jiné státy do propasti.

Jednu věc vím: Donald Trump je falešnost. Je to podvodník. Jeho sliby jsou tak bezcenné jako titul z Trumpovy univerzity. Dělá z americké veřejnosti idoty. Dostane se zadarmo do Bílého domu a jediné, co dostaneme my, je trapný klobouk.

Mitt Romney calls Trump a 'phony and a fraud'

"Donald Trump is a phony, a fraud. His promises are as worthless as a degree from Trump University."Mitt Romney eviscerates his fellow Republican as the battle to take down Donald J. Trump intensifies.

Posted by Channel 4 News on Thursday, March 3, 2016

Vytisknout

Související články

Trump jako fašista 21. století

10.3. 2016

Donald Trump se zaměřuje, stejně jako fašisté ze počátku 20. století, na vztek bělochů, kteří po léta ztrácejí svou ekonomickou půdu pod nohama a jsou tedy snadnou kořistí demagogů, kteří svou cestu k moci stavějí na obětování druhých. Trump má nejví...

Obsah vydání | Pátek 4.3. 2016