Otevřený dopis třeboňským studentům

Demonstrovat proti KSČM v roce 2012 je jako demonstrací proti nacismu podpořit r. 1989 komunistický režim

21. 11. 2012 / Boris Cvek

Milí studenti třeboňského gymnázia (a také všichni ostatní studenti, kterým vadí KSČM), často o vás slyším nebo čtu, spíše obdivná slova, jak prý jste emancipovaná, svébytná generace, která si nenechá komunisty líbit. Položili jste si však někdy otázku, proč jsou ti komunisté tak hrozní?

Museli byste si na ni odpovědět tím, že komunistické strany díky své ideologii všude na světě, kde se chopily absolutní moci, vyvražďovaly lidi, zavíraly je, mučily a okrádaly.

Něco takového od dnešní KSČM čekat nelze (až na tu zlodějinu, pokud se KSČM přizpůsobí dnešnímu systému a bude podporovat korupci a rozkrádání veřejných peněz jako ostatní "demokratické" strany).

KSČM má sice slovo "komunistická" v názvu a je určitou pokračovatelkou odpudivé normalizační minulosti naší země, nicméně skutečné křivdy a hrůzy dneška na zodpovědnost nemá.

Tradice normalizační zlodějiny a bezzákonnosti pokračuje dnes po linii zejména "pravicové" politiky od kuponové privatizace (jejíž otec sedí dnes na Hradě jako prezident tohoto státu), lehké topné oleje, metanolovou aféru, neregulovaný systém lichvy a exekucí a obecnou nevymahatelnost práva.

Jestliže vám opravdu vadí lidské utrpení a nespravedlnost, musíte demonstrovat proti dnešní vládě, musíte se zabývat situací Romů z ostravského přednádraží nebo tragédiemi rodin, zničených lichváři.

Pokud dnes demonstrujete proti KSČM, podobáte se studentům, kteří by v roce 1989 demonstrovali proti nacistům, a tak dali tehdejšímu komunistickému režimu a jeho zločinům krytí.

Také vy dnes sloužíte prorežimním médiím k tomu, aby byla odvedena pozornost od vážných problémů současnosti.

Nárůst preferencí komunistů souvisel a souvisí s tím, že lidé byli tlačeni do bídy, že demokracie nefungovala, že vládnoucí vrstva bohatých decimovala společnost.

Kdybyste tedy skutečně byli proti KSČM a chtěli vzít komunistům vítr z plachet, budete se zasazovat o to, aby se naše zlodějská a podvodná pseudodemokracie, vystavěná na normalizačních principech, stala skutečnou demokracií, kde funguje právo a kde lidé mohou slušně a bezpečně žít beze strachu ze zločineckých mafií.

Vytisknout

Obsah vydání | Středa 21.11. 2012