Volíme proti Paroubkovi

18. 5. 2010

tisková zpráva

Dne 19.5. 2010 pořádá občanská iniciativa "Volíme proti Paroubkovi" akci "Paroubek utekl. My neutíkáme!". Akci "Paroubek utekl. My neutíkáme!"Pořádáme jako reakci na to, že Jiří Paroubek zrušil své velké mítinky, kde mnoho našich příznivců pokojně vyjadřovalo své názory na politiku Jiřího Paroubka a při tom byli fyzicky napadáni, perlustrováni a nebo jim bylo fyzickým násilím vyhrožováno.

Přesto věříme, že Česká republika za tyto rizika stojí. Pro to jsme se rozhodli, že když Jiří Paroubek utekl z mítinků (Jiří Paroubek ve společnosti vyvolává atmosféru strachu a vede agresivní kampaň a sklízí pak její plody. Samozřejmě odsuzujeme veškeré násilí a rmoutí nás, že zasahuje do demokratické společnosti. Bohužel je to realita našich hospod, klubů, koncertů, fotbalových zápasů, základních i středních škol a třeba i nočních ulic.) , tak my vyrazíme do ulic a budeme rozdávat takové letáky a materiály, které podle nás ukážou voličům, že populistické sliby Jiřího Paroubka nejsou správnou cestou pro naši zemi.

Nebudeme nikomu říkat, koho má volit, ale chceme, aby lidé volili rozumně a s rozmyslem. Politika ČSSD pod vedením Jiřího Paroubka se podle nás stala populistickou a nedotýká se opravdových problémů České republiky. Občané se sejdou s letáky na daném místě a po té se rozejdou do různých částí města, kde budou tyto letáky rozdávat.

Vytisknout

Obsah vydání | Úterý 18.5. 2010