Francie

Je Carla Bruni-Sarkozy opravdu těhotná?

26. 4. 2011 / Josef Brož

Vkus. Je to patrně otázka vkusu. Nikdo to nechce potvrdit, nikdo to nechce vyvrátit. Přišel s tím časopis Closer. Nikdo ale tuto zprávu nepotvrdil. Matka Carly Bruni- Sarkozy Marisa dokonce tuto informaci dementovala.

Nejistota kolem tohoto těhotenství, ne nepodobná dějinným situacím králů, vyvolává velké napětí: Carla si podle některých zpráv, pocházejících z Indie koncem loňského roku, dítě přála. Bylo by to první dítě prezidentského páru.

Z předchozích vztahů a manželství mají oba z prezidentského páru potomky. Sarkozy je celkově třikrát ženatý -- z předchozími dvěma ženami má celkem tři syny. Dva z prvního manželství (Pierra a Jeana) s první ženou Marie-Dominique Culioliovou a třetího (syna Louise) s Cecilií Ciganet-Albenizovou. S ní se také v roce 2008 jako první francouzský prezident rozvedl a vzal si bývalou modelku Carlu Bruni. Ona sama má syna Aureliána ze vztahu s filozofem Raphaëlem Enthovenem..

Časopis Closer, který se odvolává na zdroje blízké Elysejskému paláci, upozorňuje na skutečnost, že Carla, která ve svých 43 letech touží po dítěti, si uvědomuje riskantnost tohoto kroku.

Francouzská média, jako obvykle v soukromých záležitost, většinově mlčí, nejlepší souhrn nabízí britský Daily Mail. ZDE

Vytisknout

Obsah vydání | Úterý 26.4. 2011