PŘEČETLI JSME:

Okamura chce zavést zpětná majetková přiznání

16. 10. 2012

"Budu se snažit uzákonit majetková přiznání od dvaceti milionů korun výše, aby každý člověk, který nemůže prokázat legální původ svého majetku, byl postižen," uvádí Okamura. Navrhuje prověření majetků i zpětně, což samozřejmě jde. "Funguje to i v USA a dalších západních zemích."

"Je potřeba zarazit rozkrádání, zloději se nám tu smějí do ksichtu a volně tu běhají. Politici jak zleva, tak zprava tvrdí, že nejsou peníze. Naše děti jdou do důchodu až v 70 letech, máme deváté nejvyšší daně v Evropě a pořád nám tvrdí, že nejsou peníze. To přece není pravda. Peníze jsou, ale jen jsou neúčelně vynakládané, nebo jsou rozkrádané. A ti politici, kteří přímo nekradou, tomu jen mlčky přihlíží. A promiňte, mlčení je souhlas."

Po masivním volebním úspěchu KSČM se objevila řada varovných až hysterických komentářů, kterak nám hrozí totalita a jak se nad naší zemí objevila rudá záře. K tomu se však Okamura přidávat nehodlá. "Plně respektuji výsledek demokratických voleb, to v žádném případě nebudu zpochybňovat, to ať ode mě nikdo nečeká. Jsem demokrat a plně respektuji vůli voličů České republiky. Pokud jde o mě osobně, jsem nezávislý nestraník, proto budu rád spolupracovat s každým, kdo má jakýkoli veřejně prospěšný návrh, který posune naši zemi dopředu."

Zdroj ZDE

Vytisknout

Obsah vydání | Úterý 16.10. 2012