Byl to blonďák!

25. 7. 2011 / Michal Vimmer

Pátečního večera, kdy přicházely zprávy o vraždění z Osla, střihla si ČT24 svůj špičkový formát: nic nevíme, ale pojďme si o tom popovídat, soudruzi: Je to džihád!

Řeč je o vysílání po večerních zprávách: Ve studiu seděl jakýsi méně známý tlachal, který koordinoval vstupy a plky domácích expertů na zahraniční, bezpečnostní a světové události. Občas sice z piety k prehistorické disciplíně zvané "objektivita" zaznělo cosi ve smyslu - sice nemáme žádné důvody si myslet, že to spáchal mohemadán, ale to naše špičkové politology a žurnalisty nevyvede z míry. Když nevíme o čem, tak žvaníme o tom, čemu "rozumíme." A po zásluze dlužno říct, že celý ohňostroj blábolů o islámském terorismu, mstivém Kadáfím a karikaturách Proroka přece jen přinesl pár zásadních zjištění:

Máme sice 21. století, éru spojení rychlostí světla na x způsobů, ale než zjistíme, co se doopravdy stalo v technologicky dokonale pokryté končině poblíž norského Osla, trvá to celou věčnost.

Expert z policejní akademie nebo co to bylo připomněl chmurnou pravdu: DO HLAVY NIKOMU NEVIDÍME.To je tedy smůla a nepříjemná ošemetnost, se kterou budeme muset něco udělat!

Nálada ve studiu a mezi experty na drátě stoupá, když se konečně nějaký toužebně očekávaný fantasta "hlásí útoku." Pochopitelně, Pomocníci Světového Ďžihádu! A máme to tady. Jen nás trochu mrzí, že prý podle očitých svědků, byl blond ... Žádný turban... Tedy rekrut ?!? Ó zrado, jsou mezi námi!!!

... 2. den už bylo v Norsku jasno a Všeználkové včerejšího večera měli po službě.

Zradil nás, Breivik. Blonďák. Křesťan. Pravičák. Zednář. Přítel Izraele ... ZDE ZDE ZDE

Žádná diskuze o významu Svobodného zednářství a jeho Velkém Díle v naší době se však na ČT po zjištění těchto skutečností nekonala. Asi o tom není mnoho známo.

Eh!

Kdyby to byl aspoň Rusák! Ivanové mají taky vlasy jak sláma a v nenávisti k Rusku jsme kovaní !!!

Vytisknout

Obsah vydání | Pondělí 25.7. 2011