Budeme moci volně dýchat bez strachu

9. 12. 2014 / Michal Bartek

Čtenáři poslali rodině Bartekových z jižních Čech, pronásledovaných parazitickými exekutory, do úterý dalších 8100 Kč. Michal Bartek píše:

"Už opravdu nenacházíme ta vhodná slova, která by vyjádřila naše pocity. Tolik dobrého a podpora tolika lidí je naprosto úžasná. Díky těmto peněžním darům, už teď víme, že v lednu budeme moci bez problémů zaplatit na rok za odvoz komunálního odpadu. Doplatíme dlužnou splátku za vodu ,což byl velký kámen na srdci. Kluci budou mít hezké Vánoce i s dárky a hlavně budou mít u sebe klidnější rodiče, protože víme ,že na nás záleží i lidem,kteří nás poznali díky přečtení pár řádek a místo,a by nás jen odsoudili, snaží se nám pomoci.

Dokonce se nám ozval i advokát, který nám chce bezplatně pomoci s celou situací a to je prostě úžasné. Věříme, že se konečně ten nekonečný koloběh hýbe tím správným směrem a my budeme konečně moci zase volně dýchat bez strachu. Opravdu všem ze srdce děkujeme, a hlavně i za vaší práci, pane Čulík.

Bartekovi

Vytisknout

Související články

Občané postižení exekucemi děkují čtenářům BL za jejich pomoc

6.12. 2014

Autorovi článku "Zaslouží si tento člověk likvidaci, nebo pomoc?" poslali čtenáři Britských listů finanční pomoc ve výši 7650 Kč, rodině Bartkových, viz článek "Půjčkou na domácnost jsme se stali neosvoboditelnou obětí exekutorů. Můžete poradit č...

Michal Bartek: Děkujeme

4.12. 2014

Děkuji za zveřejnění článku o našem příběhu, velice si toho vážíme, píše Michal Bartek. Dostali jsme několik reakcí, některé vyčítavé, zlé, jiné povzbuzující a dokonce jednu nabídku na finanční pomoc pro chod domácnosti a nabídku kontaktu na ...

Obsah vydání | Úterý 9.12. 2014