Trump zaútočil na divadlo na Broadwayi

19. 11. 2016

Donald Trump na Twitteru zaútočil na divadlo na Broadway, kde se přítomný Trumpův viceprezident Mike Pence stal terčem bučení diváků. Po představení herci apelovali z jeviště, aby Pence hájil jejich občanská práva.

Herec Brandon Dixon vystoupil s tímto projevem:

"Vážení diváci, není důvodu pro bučení. Mikeu Penci, vítáme vás zde. Jsme ti Američané rozrůzněného původu, kteří jsou znepokojeni a mají obavy, že vaše nová vláda nás nebude ochraňovat, naši planetu, naše děti, naše rodiče. Že nás a naše nezcizitelná práva nebudete bránit - doufáme, že toto představení vás inspirovalo k tomu, abyste hájil americké hodnoty a pracoval jménem nás všech. Děkujeme vám, že jste s námi sdílel tento nádherný americký příběh, který vyprávěla rozrůzněná skupina muží a žen různé barvy kůže, přesvědčení a orientace."

Donald Trump na divadlo a herce zaútočil těmito výroky: "Náš vynikající budoucí viceprezident Mike Pence byl včera večer šikanován v divadle obsazením hry Hamilton, před objektivy kamer. To se nemá dít!" "Divadlo musí vždy být bezpečným a mimořádným místem. Herci ze hry Hamilton byli včera večer velmi nezdvořilí vůči velmi dobrému muži, Mikeu Pencovi. Omluvte se!"

Vytisknout

Související články

Obsah vydání | Pondělí 21.11. 2016